Emotie-eten de baas

Heb je al vele pogingen ondernomen om blijvend gewicht te verliezen en heb je ondervonden dat je keer op keer terugvalt in snaai- of eetbuien bij negatieve emoties, gedachten, stress of vermoeidheid?

Waarschijnlijk weet je door ervaring al heel goed hoe (in grote lijnen) een gezonde voeding eruit hoort te zien waarmee je succesvol zou kunnen afvallen. Wellicht veroordeel jij jezelf juist ook omdat je het zo goed weet..

Als diëtist heb ik door schade en schande geleerd dat bij deze mensen een aanpak gericht puur op de voeding te weinig uithaalt op lange termijn als dit (emotionele) eetgedrag niet aangepakt wordt. Kipfilet in plaats van volvette kaas op brood haalt niks uit als in de avond er nog een half pak koekjes in gaat.

“Ik weet het allemaal heel goed en ik wil er mee stoppen, maar het lukt me gewoon niet”.

Dan is het essentieel te onderzoeken onder welke invloed(-en) jij momenten dempt of doorkomt met eten.

Herkenbaar?

Als dit allemaal herkenbaar is voor jou, dan nodig ik je uit hiermee aan de slag te gaan. Als Emotie-eten de baas specialist© (www.emotie-etendebaas.nl) laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Zodra je dit helder hebt voor jezelf kun je leren op een doelgerichte en praktische wijze het emotie-eten onder controle krijgen.

Ben jij er klaar voor om in jouw eetgedrag (lees: jezelf) te investeren om ook op lange termijn je streefgewicht te behouden? Dan is de Emotie- etendebaas- aanpak geschikt voor jou. Je gaat niet voor de quick-fix, maar voor blijvende resultaten. Een aanpak die geschikt is voor mensen die gemotiveerd zijn en serieus aan de slag willen om hun eetgedrag te onderzoeken en aan te pakken. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie, je bent van harte welkom.

Contact

Telefoonnummer

Elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +31 (0)6 17 99 2002
Download hier uw verwijsbrief