Davida van der Schuit

Davida van der Schuit

Ik ben Davida van der Schuit, gediplomeerd diëtist en sinds 2010 praktijkhouder van Diëtistenpraktijk Davida van der Schuit. De titel diëtist is beschermd bij de wet. Alleen professionals die de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd hebben mogen zich diëtist noemen.

Als diëtist ben ik verplicht om mijn vakkennis goed bij te houden door onder andere bijscholingen te volgen om geregistreerd te blijven staan in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Hierdoor is de kwaliteit van mijn begeleiding gewaarborgd. Mijn specialisaties zijn overgewicht, diabetes mellitus, emotie-eten en hart- en vaatziekten.

Ik ben een diëtist met een grote passie voor het vak die ook uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om een ander eetpatroon aan te leren. Samen met u stel ik haalbare, maar vooral concrete doelen die passen binnen uw mogelijkheden en wensen. Door aanpassingen in de voeding kan de gezondheid aanzienlijk worden verbeterd. Gespecialiseerde kennis over de samenstelling van voedingsmiddelen, voedingsstoffen en de functies van voedingsstoffen in het lichaam is daarom zeer belangrijk. Deze kennis deel ik graag met u, zodat u zelf ook meer inzicht krijgt in welke invloed voeding kan hebben op uw gezondheid.