Verwijsbloc ontvangen?

Stuur een e-mail naar:
info@dietistvanderschuit.nl

Ik zal u dan zo snel mogelijk een verwijsbloc toesturen.

Verwijsbrief

Download de verwijsbrief.

Icoon Verwijsbrief

Rapportage, Medislank en begeleiding

Rapportage

Na het intakeconsult met de cliënt ontvangt u z.s.m. een rapportage van mijn bevindingen. Afhankelijk van het verloop ontvangt u tevens een tussenrapportage. Wanneer ik meer informatie nodig heb zal ik contact met u opnemen. Zodra de behandeling beëindigd is ontvangt u een eindrapportage.

Medislank

Medislank is een proteïnedieet waarmee de cliënt op korte termijn veel gewicht kan kwijtraken. Voor sommige cliënten is het van groot belang dat zij op korte termijn afvallen om zo gezondheidswinst te behalen. Daarnaast kan het uitkomst bieden voor mensen die al vele pogingen hebben gedaan om gewicht kwijt te raken en daardoor onvoldoende gemotiveerd zijn geraakt.

Het volgen van het proteïnedieet van Medislank kunt u beschouwen als het ‘resetten’ van het lichaamsgewicht. De begeleiding hierbij is behoorlijk intensief aangezien er tijdens het proces veel aandacht besteed wordt aan het blijvend veranderen van leefstijlgewoonten. Een gezond lichaamsgewicht kan met behulp van dit dieet snel bereikt worden. De praktijk leert dat door snellere resultaten de motivatie beter behouden blijft om blijvende aanpassingen door te voeren in de eetgewoonten.

Begeleiding

Het proteïnedieet van Medislank wordt alleen gevolgd onder intensieve begeleiding. Zonder begeleiding worden de producten niet verstrekt. Structurele begeleiding draagt ertoe bij dat cliënten beter gemotiveerd blijven en meer kennis en inzicht krijgen met betrekking tot hun eetgewoonten. Na het volgen van het dieet blijft de cliënt, zolang het nodig is, onder begeleiding om zo te streven naar gewichtsbehoud.

Voor meer informatie over het proteïnedieet van Medislank download dan de Medische folder.