Medislank

In mijn diëtistenpraktijk bied ik u de mogelijkheid om op korte termijn af te slanken met behulp van het proteïnedieet Medislank. Dit dieet is met name geschikt als u al vele pogingen hebt gedaan om af te slanken of als u lijdt aan ernstig overgewicht. Met het proteïnedieet van Medislank kunt u op korte ter mijn al gezondheidswinst bereiken.

Het dieet bestaat uit maaltijdvervangers die rijk zijn aan proteïnen (eiwitten) en arm aan koolhydraten (suikers) en vetten. Koolhydraten en vetten dienen met name als brandstof voor het lichaam en proteïnen als bouwstof. Doordat u tijdens het dieet amper brandstof binnenkrijgt zal uw lichaam uw vetvoorraad aanspreken als brandstof.

Het effect is dat u zeer snel gewicht kwijtraakt. Een groot voordeel is dat u tijdens het dieet nagenoeg geen honger ervaart, waardoor het gemakkelijk vol te houden is. Tijdens het proteïnedieet wordt u intensief door mij begeleid. De producten worden dan ook alleen verstrekt indien u onder begeleiding bent.

Dit dieet is geen wondermiddel. Na het volgen van het proteïnedieet is het van groot belang dat u het gewicht eraf houdt. Hiervoor is het noodzakelijk dat u zich langzaamaan weer gezonde voedingsgewoonten eigen gaat maken. Het einddoel is een normale gezonde voeding die op u is toegespitst. Ook hierbij zal ik u begeleiden. Deze nazorg is essentieel om het gewicht eraf te houden.

Voor meer informatie: www.medislank.nl

Verwijsbrief

Download de verwijsbrief.

Icoon Verwijsbrief
Button: Vergoedingen en tarieven

Verwijzers

Ik geloof dat een juiste afstemming tussen verschillende medische disciplines de zorg voor cliënten ten goede komt.