Button: Vergoedingen en tarieven

Tijden

Maandag 9.00-17.30 uur
Dinsdag 9.00-17.30 uur
Woensdag 9.00-17.30 uur
Donderdag 9.00-17.30 uur
Vrijdag 9.00-17.30 uur

Introductie

Foto van dïetist Davida van der Schuit

Ik ben Davida van der Schuit, gediplomeerd diëtist. Met succes heb ik de opleiding Voeding en diëtetiek in Groningen afgerond. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, waardoor de kwaliteit van mijn begeleiding wordt gewaarborgd.

Ik ben een diëtist met een grote passie voor het vak die uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om een ander eetpatroon aan te leren. Dit gaat meestal gepaard met veel vallen en opstaan. Door uzelf op korte termijn haalbare doelen te stellen, zal uiteindelijk het gewenste resultaat behaald worden. Mijn uitdaging is om dit samen met u te bereiken!

Een diëtist is er niet alleen voor mensen die gewicht kwijt willen raken. Voeding speelt namelijk ook een grote rol bij veel ziektebeelden. Door aanpassingen in de voeding kan de gezondheid worden verbeterd. Gespecialiseerde kennis over de samenstelling van voedingsmiddelen, voedingsstoffen en de functies van voedingsstoffen in het lichaam is daarom zeer belangrijk. Deze kennis wil ik graag met u delen. Waarvoor kunt u bij mij terecht? Klik hier